Tänään tuli vuoden parhaat naurut! Hyvä, että olimme kerinneet mökiltä takaisin kotia, kun ovikelloa soitti POLIISIKAKSIKKO (kaksi miestä siviileissä).  He olivat saaneet ilmoituksen siitä, että tässä huoneistossa kasvatetaan kannabista, kun kirkasvalolamput palavat yötä myöten jatkuvasti päällä. Johan meillä naurua riitti, kun he tulivat katsomaan meidän "hamppuviljelmiä" eli kuutta akvaariotamme, joissa valot palavat kello 7-22 välillä. 

Poliisii kertoi, että 95 % noista lampuista käytetään todellakin huumeiden kavatukseen. He pahoittelivat tilannetta, mutta avopuolisoni kertoi hymyssä suin, että tämä on suorastaan HAUSKAA.

Itselläni tuli kiire kissan perään kun se käytti tilannetta hyväksi ja syöksyi saman tien poliisien jalkojen välistä käytävään ja suoraan alakertaan päin. Minä juoksin avoinjaloin perässä, koska ulko-ovi oli varmasti auki. Katti kerkesi ulos saakka, joten palasin takaisin kotia hakemaan kenkiä jalkaani. Onneksi löysin katin heti naapuritalon vieressä olevalta ojan reunalta, jossa se oli bongaamassa myyriä. Katti kainaloon ja kiltisti takaisin kotiin. Poliisit tulivat ulko-ovella vastaan ja he pahoittelivat myös kissan karkaamista. Kerroin, että ei se mitään. Ei tämä ollut einsimmäinen kerta on Vaavimme päättää kokeilla onneaan ja karkaa avoimesta ovesta.