Nyt kun on koeajettu tuota uutta bensaa vuoden alusta lähtien, olen todennut että huonoa on. Auto pätkii ja nykii. Bensan kulutus on myös jonkin verran kasvanut. Koeajoin sitä kolme tankillista ja sitten minulle RIITTI. Siirryin E5:n eli vanhan 98 käyttäjäksi.

Nyt auto kulkee ja kiihtyy selvästi paremmin kuin tuolla paskalla, mitä myydään uutena bensana. Vaikka 98:n hinta on jonkin verran kalliimpaa kuin tuon "ekobensan" niin käytän kyllä tuota 98 ennemmin.

Tekniikan Maamilam oli testannut nuo bensat ja todennut, että kulutus kasvoi E10 kolme prosentti entiseen verrattuna. Suhteteutettuna 98 hintaan se kompensoituu siinä, että vanha bensa on paremmin palavaa ja sitä kuluu vähemmän elikkä käytön kannalta 98 on YHTÄ HALPAA kuin tuo E10.

Saa sitten nähdä mitä tapahtuu, jos nuo öljy-yhtiöt eivät saa mytyyä tuota uutta E10 bensaa luvattua 6 prosenttia tämän vuoden aikana. Kuulemma ne joutuvat maksamaan siitä 2 senttiä sakkoa per bensalitra valtiolle ja tämä varmasti siirtyy suoraan KULUTTAJAHINTOIHIN!

Oli miten oli, minun autossa tuo E10 ei juokse kuin hätätapauksessa.